Як цвiте смерека

Коли ти зрозумієш, що коханий,
Я вже буду дуже далеко.
І настрій у мене гарний,
Дивлюся, як цвіте смерека.
Між нами різні країни,
А я тебе дуже кохаю.
Ти вибач, що не казала,
Як зустріч нашу чекаю.
Пробач за моє кохання,
Воно тобі не потрібне.
Пробач, що я зникаю,
Ось запрошення на весілля.


Рецензии