Мелодiя осiннього вiтру

Хвилює серце, навіває сни
Осінній вітер мелодичним звуком,
Торкається душевної струни
Непередаваним ліричним смутком.

Мелодія слізливих почуттів
Вплітається у золотисті барви.
Рапсодія яскравих кольорів
Повільно огортає сонні трави.

А вітер на стежках малює сум,
Складає листя витончено, ніжно,
Вслухається в розмову жальних дум
І затихає на гілках утішно.


Рецензии