Яхочу

Я хочу струменіти в тобі
Теплими краплями, білими чаплями...
Я хочу розчинитись в тобі
Хвилями хтивості, "рожевими шмарклями"...
Я хочу напувати тебе
Водою прозорою, далекими зорями...
Я хочу годувати тебе
Коханням-бажанням, Всесвітами неозорими...
Я хочу наснитись тобі
Хоча б на хвилину, щоб була найсолодшою...
Я хочу, щоб ти був тільки мій!
І бачив усюди лиш мої ясні очі...


Рецензии