Смуток

Крізь осінні сумні дні
До тебе серцем лину.
Крізь сухі трави у вогні
Я свій біль покину.

Холодний дощ навіє сум,
Не зігріє навіть кава.
Осінь - початок дурних дум.
Я до неї зовсім не ласкава.

Багряне листя шарудить,
Вже сонце не так гріє.
Мені потрібна лише мить:
Мить з тобою - мрія.


Рецензии