Cuore-2-Andriano Chelentano-2021

При спогаді о тобі моє серце плаче
не можу позабути привабливе лице
навіть у думках приклеївся неначе
жіночі очі у уяві малюю олівцем...
При спогаді о тобі моє серце плаче
воно від ніжності всіяне в сльозах
тільки в обіймах мені стане краще
і досі наша зустріч сниться в снах...
При спогаді о тобі моє серце плаче
потік соплів не може припинитися
але я вірю їх висушать почуття горячі
бо пощастило мені по уші влюбитися...


Рецензии