Ось ТАКА УкраIна моя!

Ось така Україна моя -
ЖитАми усіяна й маками,
Вільна, квітуча, ряснА, -
А не за грАтами й знАками!

________________________
Усі фото - авторські, окрім самого нижнього (воно узяте з інтернет простору).


Рецензии