Криголам

Криголам свідомості
У темній та тихій глибині пізнання
Прорізає фатальну непрозорість.
Як і звідки приходять сни?
Чому сьогодні серце надто живе, таке вразливе?
Час кружляє вобабіч,
Аби зупинитися під час зорепаду,
Його таємної стадії.
Так холодно,
Така неймовірна свіжість -
Ніби політ на орбіту Землі,
Ніби сьогодні вперше
Крізь мовчання
Проростає листя
Вічності.


Рецензии