Quies

Cum igitur
Tot rubrum kalendas
Transierunt super nos
Grauis,
One - eyed,
Quasi aspectum a cyclops.
Sed non hoc
Vix nobis -
Silentium,
Motionless,
Inanis,
Ut quisque,
Quod 's iuxta me -
Sonus,
Ut quisque,
Quod 's iuxta me -
Timor


Рецензии