Кровопролиття з роду в рiд

Кровопролиття з роду в рід…
Війна од віку…
Розбито мрії… Щемний слід…
Прощань без ліку…

Тепло від Сонця і від слів…
Криваві шати…
На перехрестях всіх Світів
Дитя і Мати…

Вогонь за Віру, за Любов
І за Надію…
Дими… Уламки… Чорна кров…
На рани – сіллю…

Життя було чи не було…
Молитви Долі…
Криваве марилось, цвіло
На хвилях Волі…

Шукання у полоні снів…
Освята кров’ю…
У Небі – Херувимський спів…
Крізь смерть – з Любов’ю…

09.10.2021
Alexander Rodin
The Artist Vahan


Рецензии