Дякую тобi за слiв гру, день!

"Біда не в тім, що свище вітер лютий,
Що січень на вікні малює мертві квіти,
Біда не в тім, що ти мене не любиш,
Біда, що я тебе не можу розлюбити...".
          Микола Мозговий.
     Пісня "Минає день, минає ніч".

"Біда, що я тебе не можу розлюбити",
"Біда, що я тебе не можу" - розлюби ти(З.К.)!


Рецензии