Cuore-Andriano Chelentano-2021

Коли серце від твоїх очей страждає
адже погляд в мене глибоко занурюється
так воно тоді тільки одного бажає
вже до поцілунку горячего готується...
Коли серце від твоїх очей страждає
адже відчуваю в мені кров кипить
і як завжди почуттів фонтан заграє
і тяжіння рук не вдасться зупинить...
Коли серце від твоїх очей страждає
адже влучить в мене Купідонова стріла
і від ніжної любові знов розтане
і обійми теплі зблизять наші тіла...


Рецензии