Грай!

Грай, музЫка! Хочам свята.
Грай упарта, грай заўзята.
Гора, жахі на дварэ,
Ліха хай іх пабярэ!
Гучна грай акорды ўсе.
Твой напеў ураз разнясе
Вольны вецер па палях,
Па ваколіцах, дамах.
Не спыняйся! Грай ды грай!
Смутак з думак выганяй.


Рецензии