Моя мила донечко Олечко! З днем народження!

Я дарую тобі ромашкове поле,
Я дарую тобі акації цвіт.
Саму щиру і Незахмарену долю,
Увесь строкатий перистий і НЕ одинаковий світ.
Я дарую тобі польові дзвіночки,
Маки, волошки і колоски.
Гарне синє і безмежнеє небо.
Різнобарвні осінні жовто-червоні листки.
Це ТВІЙ день! Нехай буде він незабутнім!
Море друзів, розваг тобі,  і тостів!
І багато на згадку тобі подарунків ,
Різних квітів, сюрпризів і поцілунків.
І бажаю того, що і кожен для себе б хотів!


Рецензии