Силует

Кинь мотузку мені,
Не бачу сонця я там,
Покажи на стіні,
Де не можу я сам,
Віднайти сяйво собі,
Маленький промінчик,
Що пробіг по землі,
І злетів до галактик,
Лишивши вгорі,
Примарливий слід,
Силует на стіні,
Вихід єдиний,
І вхід.


Рецензии