Пiдманули

Підманули телятко кінзою
Привезли до Батумі фурою
Відлучили від Яськіної сісі
Чачу п'є з хачапурі в Тбілісі.

Посадили злодюжку на нари
Отакі для грузина Канари
Без хінкалі він схуднути зможе
Так чортів у собі переможе.


Рецензии