Iснування

рослини
як діти
переважно ростуть уночі
обіцяючи жити й страждати сміливо
залишаються на яскравій частині життя
попри болі минулого та непевність майбутнього
на порожньому тлі
розбуялося міста намисто
замки Гауді прокидаються на бігбордах Івано-Франківська
чого не ставалось раніше
звуки тиші
у розмові без розміру
поза уявним кордоном пам`яті
полонини співають запахом трав
кров лущиться
стигне
дим здіймається тильною стороною долоні
споглядаючи
як змінюється тінь на вулиці впродовж дня

найперше що ми вчимо
числа
кольори
імена

Відчуваєш?

співає коломийку смерековий ліс
повітря поступає в легені через ніс
калатає серце в долонях
ноги омиває гірська холодна вода

існування
це перелік речей та подій
яким ми даємо імена

немає нічого оповитого безумовністю
наші життя не належать нам повністю


Рецензии