Пам ятi Антонiни Бобровоi -Пiвонос

Пам'яті  Антоніни  Бобрової,
Шепетівчанки,  з  міста Вітебськ.

Місяць жовтень,  дужі вітри,
Виють, виють, йдуть  дощі,
Жовте  листя  у повітрі,
Сум такий,   хоч верещи…

Полетіла, мов лелека,
До  зірок мерщій,
Тепер дивиться здалеку,
Доля, вовком   вий...

  Подруга була чудова,
З добрим серцем, та душею,
Рідна українська мова,
По житті йшла поруч з нею…

Ось    дослівно пам'ятаю,
Наші зустрічі  у  СКАЙПІ,
Прогулянки по Шанхаю,
Все просила, завітайте…

Донечку  свою любила,
Все про неї, та  завжди,
Ось пішла, тепер могила,
В думах, Господи прости…

Вона в пам'яті навіки,
З  усіма на ти,
Не  знайти від горя ліків,
Не допомогти…

Автор Геннадій Сівак.
8  жовтня 2021 року.


Рецензии
Пронзительные строки, посвященные Антоніни Бобрової. Светлая
память! С Уважением,

Евгений Прохоров 6   10.10.2021 22:41     Заявить о нарушении
Спасибо Евгений!!!

Геннадий Сивак   10.10.2021 22:47   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.