мэлодиею шансонье

    мелодією шансоньє

роки з долонь як той пісок
під очерету шепіт милий
та ще Господь дає нам сили
в душі святійший закуток
осінній час осінніх дум
в неперевершеній мережці
в моєму і твоєму серці
струну так ніжну я знайду

цей обрій як архів віків
біліє парус одинакий
шлють небеса таємні знаки
заполоняє теплота
і доля виткана встає
зорею днів над небосхилом
а скрики чайок білокрилих
мелодією шансоньє

08.10.2021р.


Рецензии