дым из ридных дымарив

*     *     *

дим із рідних димарів
як тебе не пам'ятати
те єство моєї хати
і тепло з тобою днів
там були усі ми разом
думали так буде в часі
майя все ж забрала дань
відцвіли бузок й герань 

мудрість хоче йти вперед
щось хапає знов за поли
то стежки твоєї долі
там полинь і дикий мед
хоч повчально все ж тривожно
гірко розставатись Боже
дошкуляє тяжкий гріх
Батька не зберіг поріг

07.10.2021р.


Рецензии