Tea party

Lovely ladies
Tables, tea,
Tea-total
Tobacco, tolerance
Scraping stools
Scorching stoops
Sunny side
Warm wool… why would?
Hovering hinges,
Honey, hot herbals,
Cups, cakes,
Cupcakes
Sitting, sipping, slurping
Сhilling, chatting, chanting,
Choking, joking
Teaching, tutting
Laughing, loving.


Рецензии