Укр. Заздр1сть

А я сяду, присяду
не траву край дороги,
подивлюсь на леваду
де ходили ці ноги.

Там вночі пасли коней
літнім зоряним небом,
залишив мені спомин
про тих коней, про себе.

А на ранок з левади
повертались додому,
де в обіймах природи
не відчув навіть втоми.

Пролетіло дитинство
та у споминах юність,
а у мене лишилась
з тих років лише заздрість.


Рецензии