Не нашел

Я не знайшов себе снаружи,
Я став шукать себе внутрі.
Я ждав, наряд стірав-утюжив,
Лєлєял мислі в голові.
Читав я авторів розумних,
Я з них черпав, та не напивсь.
І в бризках брюту балів шумних
Мій гуру так і не з,явивсь.
В веснянім полі зерна маку
Сховати так я і не зміг.
То я за ним, воно від мене
То навпаки, за щастям біг.
Не випала моя побєда
Мій подвиг так і не прийшов.
Я не знайшов себе снаружи,
Внутрі я тоже не знайшов...


Рецензии