Урок

Болить нога. Болить друг;
Мете метіль. Кружля пурга.
Гудить гудок. Дзвенить дзвінок.
Прийшов твій час пройти урок.
За що мені? Чому це, Бог?
Я ж не хотів , я ж ненарок...
За ніччю ранок. За кроком крок.
За раной біль. За біллю прок.
За даллю даль. За кроком слід.
За пламям дим. За внуком дід.
За Азом Боги. За древом плід.
Життя - мара. Думки - навіт.
Шукай в собі, не злись на Світ.
Не злись на Світ, не множ химери.
В стіні вікно, в кімнаті двері.
За двері крок. З порогу в путь.
Знайди себе. Других забудь.
У небі вись. В глибинах суть.
Та замість тебе, суть не знайдуть .
Ідеш то йди. Сказав зроби.
Близьких шукай. Знайшов люби.
Підстав плече. Не втрать надій.
Зробив - радій. Замріяв - дій!


Рецензии