Снежинка

Летить сніжинка падаючи з неба
Багато їх, але вона одна
Раз падає, комусь то значить треба
Й ляга тихесенько до ніг моїх вона

І кожна з них доволі своєрідна
Немає двох однакових сніжинок та життів
І кожна пропадає з них безслідно
І жодна не летить лиш так як ти б хотів

Кружля сніжинка й падає переді мною
Не в силах ухопить її рука
Розтане сніг і час спливе водою
І двічі в воду не війдеш, бо не зупиниться ріка

Життя складна і загадкова штука
Здається вічністю, але вона лиш мить
Добігла до кінця та й закінчилась мука
Дивись, он нова вже сніжиночка летить

Якщо ж обірветься як ниточка шовкова
То сумувати тут не бачу я причин
Нова сніжинка прилетить обов'язково
І в Світ з водою потечеш не ти один.


Рецензии