Зимова п сня

Ти в душі моїй,
Наче біль минув.
Наче в вітті снів
Справжнє я збагнув.

Колихало дух,
Било з краю в край.
Ти в душі моїй
П'ятий світу край.

В дале-далені
Серця мов шматок.
Ти в душі моїй
Теплий острівок.

Полюсна зоря.
Чар очей моїх.
Суть шалених мрій.
Мій таємний гріх.


Рецензии