Йти диким шляхом

Йти диким шляхом і слухати вітер,
Що він шепоче, інколи - кричить,
Про все дорожнє, думками повите,
Про біль щедрот і радості причин.
О, вітер знає про такі невдачі
Людських наївних і красивих мрій,
Що іноді він завиває плачем
В нічній годині, темній і німій!
Я прошепочу тихе ніжне слово,
Яке перемагає біль і мить,
Хай віднесе мій вітер світанковий -
Для тих, хто задивляється в блакить.


Рецензии