Голубые ели

ЯЛИНОК ГОЛУБЕ УБРАННЯ,
НЕМОВ ДО ЛІТЕЧКА ВЕРТАННЯ.
ТА ОСІНЬ НАГАДАТИ СМІЛА-
ЛИСТОК КЛЕНОВИЙ ПОСАДИЛА
НА РУКИ НІЖНОЇ ЯЛИНИ.
-ПОБАВСЯ СОНЯЧНОЇ ДНИНИ!
А ЗАВТРА КРАПЛЯМИ ДОЩУ
Я ЦЕЙ ЛИСТОЧОК РОЗТРОЩУ.
Я ПАННА ГРІЗНА,ГОСПОДИНЯ!-
ЛИШ ПОСМІХАЄТЬСЯ ЯЛИНА.

ЩЕ Й НЕ ТАКІ ГРОЗИЛИ ЇЙ
В МОРОЗНИЙ ЗИМНІЙ СНІГОВІЙ.
ЛИСТОК ЗЛЕТИТЬ-ДРУГИЙ ПРИСЯДЕ.
ЯЛИНАМ ДО ЛИЦЯ НАРЯДИ.
В ДОЩІ РОЗВІШАЄ КРАПЛИНИ,
МОВ ДІАМАНТОВІ ПЕРЛИНИ.
ВІД ЩАСТЯ ГІЛКИ ЗАБРИНІЛИ
БОРОТИСЬ З ОСІННЮ Є СИЛИ.
ТА ПИШНА ОСІНЬ СОВІСТЬ МАЄ
І БІЛЬШ ЯЛИНОК НЕ ЧІПАЄ.

ФОТО НАДІЇ ЛЯЗГІНОЇ,м КОНОТОП.


Рецензии