Всьому свiй час

І, падали жолуді
І,  горіхи…
Каштани і яблука
Всьому свій час
Земля для тіла –
Велика втіха
Для Духу, інший
Небесний шлях
Душа прокинеться
І, озветься…
І, затріпоче
І, забринить
Маленьке серце
Знов, десь заб’ється
Дитина прийде
Життя прожить…
І, падають жолуді
І, горіхи…
29.09.2021


Рецензии