It Besbetico Domato-Adriano Celentano-2021

У мене виникла любов...з першого погляду
і твоя посмішка назавжди в очах застигла
а доля інтриганка чомусь не спитала дозволу
у серце жінку додала щоб ніколи не зникла...
У мене виникла любов...з першого погляду
і твоя посмішка до душі і надалі прилипає
хоча у почуттів великого ще немає досвіду
але ця жінка як чаклунка ніжність викликає...
У мене виникла любов...з першого погляду
і твоя посмішка мабуть і серце розтопила
і наша перша зустріч залишається у спогаду
ти впевнено наполегливостю своєю підкорила...


Рецензии