Минуле

Почнуть позіхати,
Ті верби пихаті,
Калина про щось розмовля,
А стомлена мати
Біжить годувати
Жаданне своє немовля.
Тихесенько зорі
В казковім узорі
На плечі засмаглі її :
Тримай от, Христинко
Маленьку хустинку -
Підспівують їм солов'ї...
Було наче вчОра
Все це ізвечОра -
Про те вітер в полі співа!
Тихіше! Ви чули?!
Живе тут минуле!
ДивА!!!
мал. Марина Міхайлошина


Рецензии