Мiй настрiй сьогоднi яскраво жовтневий

Мій настрій сьогодні яскраво-жовтневий,
Насичений сонця теплом полудневим,
Безмежного неба ясною блакиттю,
Просочений радістю кожної миті.

Намистом коштовним у серце збираю
Красоти прості мого рідного краю.
Ось хмарка на небо лягла поцілунком,
А там павутиння тонким візерунком

Сплів ткаля-павук - на комаху чатує...
А далі - погляньте: як жовтень квітує!
Яке буйноцвіття! Очам то утіха!..
Десь пташка у вітті цвірінькає тихо,

І затишно хвиля плюскоче в камінні.
На листячко барви лягають осінні...
Я вражень збираю безцінні перлини -
Найкращі пігулки від суму й рутини;


Рецензии