у метро живуть метряни

у метро живуть метряни,

 

що заввишки лише метр,

 

на горі живуть горяни,

 

 все смачне  зї`дають вщент .

 

а кияни - океяни ,

 

опускаючись в метро,

 

не забутьте “ Рамаяну”

 

і вилазьте на “ Дніпро”.

 


Рецензии