Ки в на Покрову, зан м в

Київ на Покрову, занімів
Звуками козацьких барабанів,
Зроблених іх шкіри "москалів" ,
введених з "етерів" у оману,
Маршами ішли нога у ногу,
Вулицями цими за  гетьманства
Не спиняли люди кроку того
За часів поляків і кріпацтва.
Хто завадить і до цього часу
вірити в славне те козацтво?
Хоч до всього вогорнині ласий,
Хворий на суцільне правдокрадство


Рецензии