На ций земли

8. Благая весть.               

На цій землі зробив Бог чудо,
Свою любов усім явив,
І скільки люди жити будуть,
Нема того, хто б повторив!
На хрест віддав Бог Свого Сина,
Щоб примирити з Ним людей,
З Голгофи  лине всім: «Звершилось» -
Запам ятайте день оцей!


Рецензии