Сяргею Трафимчыку на 50 гадоу

Эх,навярнуць бы водачкі
пад гэтыя груздочкі,
зьняць з мілай тухлі-лодачкі
ды цалаваць у смочкі!
Жоўтым перчыкам занюхаць
водар крэпкага сьцягна
і канцэрт арганны слухаць
ейных стогнаў да відна!


Рецензии