Музыка Пуччини

СПОГАД ПРО МУЗИКУ ПУЧЧІНІ НАВІЯЛА ТРОЯНДА ОКСАНИ ЛИТВИНЕНКО З ОДНОІМЕННОЮ НАЗВОЮ "МАДАМ
БАТТЕРФЛЯЙ"
ЗАПРОШУЮ ДО СПІВПРАЦІ ПОЕТІВ.ДАВАЙТЕ ВІДШЛІФУЄМО!

ПЕРЕЖИВАНЬ ГЛИБИННИЙ ГОМІН
РОЗКРИЄ МУЗИКА ПУЧЧІНІ.
ДУШЕВНИЙ СТАН СВОЇХ ГЕРОЇВ
ПОЛИНЕ ПРИСТРАСНО, НЕВПИННО.
ЧУТТЄВИХ ВРАЖЕНЬ АРОМАТ-
ЦЕ ДОТИК СХОДУ РОМАНТИЧНИЙ
ЖІНОЧУ ВІДДАНІСТЬ, ЖЕРТОВНІСТЬ
ВІН ПРОСЛАВЛЯТИМЕ ДОВІЧНО.
І СТАЛІСТЬ ЖІНКИ,ЩО ВРАЖАЄ, -
ОСЬ ТАК Я МУЗИКУ СПРИЙМАЮ.
І МАКОШІ -ПЛЕТІННЮ ДОЛІ
(ЖІНОЧІЙ СУТНОСТІ І РОЛІ )-
МІНЛИВІТЬ ЧОЛОВІЧА В ПРОТИВАГУ
І ПРАГНЕННЯ ЗАВОЮВАНЬ,ВІДВАГА.
ТАК СХІД І ЗАХІД КОНФЛІКТУЮТЬ,
МЕНТАЛІТЕТ СВІЙ РУКЛАМУЮТЬ.
УСЛІД ЗА ПОКЛИКАМИ ДУШ
ВЕДЕ НАС МУЗИКА ПУЧЧІНІ,
А З НЕЮ ПАНІ БАТЕРФЛЯЙ
ЖИВЕ Й КРАСУЄТЬСЯ ДОНИНІ


Рецензии