Одуванчик

ТЕНДІТНА КВІТКА- БІЛОСНІЖНИЙ ПУХ.
ВЕСНЯНИХ СОНЕЧОК І ПЛОТЬ,І ДУХ.
КОЛИ У БЕРЕЗІ ВІДКВІТНЕ МОЛОЧАЙ,
ТО ВІТЕРЕЦЬ ВІДНОСИТЬ ЙОГО ВДАЛЬ.

ДМУХНУТИ- Й ПОДИВИТИСЯ У РУСІ!
ЩОБ РОЗЛЕТІВСЯ ПУХ ПО ВСІЙ ОКРУЗІ
ВЕСНОЮ Ж ЗНОВ ЙОМУ ЗРАДІЮТЬ ДІТИ,
ПОБАЧИВШИ ЖОВТЕНЬКІ НІЖНІ КВІТИ.

НЕХАЙ ЛИСТОЧКИ СВІЖЕНЬКІ ЗІРВУТЬ
І МАМАМ ДО ГОСПОДИ ВІДНЕСУТЬ.
А ТАМ ЇХ ДОДАЮТЬ ДО СТРАВ,
ЩОБ ОРГАНІЗМ МІЦНІШИМ СТАВ.

ДІВЧАТКА ГАРНІ ВИПЛЕТУТЬ ВІНКИ
І БУДУТЬ ГРАТИСЬ НИМИ ЗАЛЮБКИ.
А МАМИ КИНУТЬСЯ ЗРИВАТИ КВІТИ,
ЩОБ МЕД ВІД ВСІХ ХВОРОБ ВАРИТИ.

ТОРКНУ ТИХЕНЬКО ШАПКУ БІЛОСНІЖНУ,
РУКАМИ МАМИ ПРИЛАСКАЄ НІЖНО
ОСЬ ТАК БИ Й НАМ,ДОЖИВШИ ВІКУ,
ПЕРЕТВОРИТИСЯ У КВІТКУ НЕВЕЛИКУ.


Рецензии