Порция любви

ЩО В СВОЄМУ СЕРЦІ НАРОДИЛА?
ВІРУ В ТЕ,ЩО ПРОЙДЕ ВСЕ СУМНЕ ,
ВГЛИБИНІ, ДЕ ЖЕВРІЄ НАДІЯ,
ВОГНИЩЕ ДОВІРИ СПАЛАХНЕ.
А ЛЮБОВ РОДИЛАСЯ ЗІ МНОЮ.
ВСЕ ЖИТТЯ  КВІТУЄ У ДУШІ.
ПОПРИ  ВСЕ НЕ ЗНАЄ СУПОКОЮ,
А МАЛЮЄ ШАСТЯ  ВІТРАЖІ.
ТО ВОНА СУМУЄ,ТО БЕНТЕЖИТЬ,
ТО ВЕСЕЛКИ З НЕБА ДІСТАЄ.
ЗА ЧУЖИМИ МРІЯМИ НЕ СТЕЖИТЬ-
ПОЧУТТЯ ОЗДОБЛЮЄ  СВОЄ.
ЗАКОХАЛОСЬ СЕРЦЕ, ЗАДЗВЕНІЛО.
ВИКЛЮЧИВШИ РОЗУМУ СЛІДИ.
ТА ВІД ЗРАДИ ЛЕДВЕ НЕ ЗОМЛІЛО,
ПОЖИНАЛО  РАДОСТІ  ПЛОДИ.
ТО Ж ТЕПЕР ВСЕ КОНТРОЛЮЄ РОЗУМ:
ВІРУ І НАДІЮ БЕРЕЖЕ.
А КОХАННЯ РОМАНТИЧНУ ДОЗУ
ВИДАЄ ПО ПОРЦІЇ УЖЕ.
ВТОРИТЬ І ДУША ЙОМУ, СПІВАЄ
 ПРО КОХАННЯ , ЗРОЩЕНЕ В МЕНІ.
І НА ВОЛЮ ПІСНЮ ВІДПРАВЛЯЄ,
ХАЙ ЇЇ ПІДХОПЛЯТЬ СОЛОВ"Ї.
А ВЕСНОЮ ТРОХИ НАГАДАЄ,
ЩО КОХАННЯ І В МЕНІ ЖИВЕ.
НЕ ПЕЧЕ, НЕ СКИГЛИТЬ,НЕ БУЯЄ.
ПРОСТО Є КОХАННЯ. ПРОСТО  Є.


Рецензии