Счастливая

  ТАК ОТ ЧОМУ ЩАСЛИВА НИНІ Я!
ЩАСЛИВИЙ ДЕНЬ ПРИЙШОВ НА ЗМІНУ НОЧІ!
ВІН СОНЕЧКОМ ЗАГЛЯНУВ ПРЯМО В ОЧІ-
ТО СОНЕЧКО В ДУШІ МОЇЙ СІЯ.

МЕНІ ДАРУЄ ДЕНЬ ПШЕНИЦЬ УЯВНЕ ПОЛЕ :
ТЕПЛОМ ДОЛОНІ КОЛОС ЗІГРІВА.
ВНОЧІ МЕНЕ ЛАСКАЮТЬ СЯЙВОМ ЗОРІ
І СОЛОВЕЙКО СПІВОМ ЗВЕСЕЛЯ.

ДЛЯ МЕНЕ ЩАСТЯ-ВНУЧОК ЩЕБЕТАННЯ,
ЇХ ПРИГОЛУБЛЮ-І ДУША СПІВА.
УСІ ДЗВІНКИ ІЗ ВЕЧОРА ДО РАННЯ
( А ДРУЗІ ЗНАЮТЬ,ЩО Й ТАКЕ БУВА ).

СИНОЧКИ ТЕЖ,НА ЩАСТЯ,ПРИЇЖДЖАЮТЬ.
НУ ЯК ТУТ НЕ РАДІТИ Й НЕ ЦВІСТИ?
УСІ МЕНЕ ЦІНУЮТЬ ,ПОВАЖАЮТЬ
І НАМАГАЮТЬСЯ ЧИМ ДОВШЕ ЗБЕРЕГТИ.

ПРИНОСЯТЬ КВІТИ ДРУЗІ: ПОВНА ХАТА!
БО СЕРЕД КВІТІВ ВІДЧУВАЮ ЗНОВ,
ЩО Я ЩАСЛИВА ПО ЖИТТЮ Й БАГАТА.
БУКЕТ КОХАНОГО-ТО ВІРНІСТЬ І ЛЮБОВ.

ЛЮБЛЮ РОЖЕВЕ НЕБО НА СВІТАНКУ.
БЛИСКУЧИЙ СВІЖОВИМИТИЙ СПОРИШ.
І ВІТЕРЕЦЬ ,ЩО ЗГОЙДУЄ ФІРАНКУ,
І ПАВУЧКА,ЩО ЗА ВІКНОМ ПОВИС.

НЕХАЙ ГОРЛАНИТЬ ПІВЕНЬ ЯК ДЗВІНОК.
ЖИТТЯ ДИВУЄ,В ЦЬОМУ ЩАСТЯ СУТЬ!
ЗАБІГТИ Б ДАЛІ ВІД СУМНИХ ДУМОК...
ТА ЗАСИНАЮ Я, КОЛИ УСІ ВСТАЮТЬ.

ДАЙ, БОЖЕ, ЗАВТРА ВСЕ ПОБАЧИТЬ ЗНОВ.
ВІДЧУТИ ЩАСТЯ СЕРЦЕМ І РАДІТЬ.
ЗІ МНОЮ ПОРУЧ РІДНІ І ЛЮБОВ.
А НАДІ МНОЮ -ВИСОЧИТЬ БЛАКИТЬ.

ТАНЦЮЮТЬ ЗОРІ,МІСЯЦЬ ВІДПЛИВА,
З ПРОМІННЯМ СОНЦЯ ЗАСИНАЮ Я.
У СНАХ Я ДОСІ ПАПОРОТЬ ШУКАЮ,
ЩАСЛИВУ ДОЛЮ ВНУЧКАМ ЗАМОВЛЯЮ.


Рецензии