Уточки

КАЧКА ТИХО СПОЗАРАНКУ ВИВЕЛА ДІТОК НА ГАНКУ.
ЗАХОВАЛИСЯ ВОНИ ПІД КУЩИКОМ БУЗИНИ.
МАМА КОПАНКУ ВИВЧАЛА,КАЧЕНЯТОК ПІДЗИВАЛА.
-ІДІТЬ,ЛЮБІ,ДО ВОДИЧКИ ТА Й УМИЙТЕ СВОЇ ЛИЧКА.
СОНЦЕ ЖМУРИТЬСЯ В ЗЕНІТІ: НАЙМИЛІШІ ДІТКИ В СВІТІ.
НЕ НАВАЖАТЬСЯ МАЛЕНЬКІ, ТРИ КЛУБОЧЕЧКИ ЖОВТЕНЬКІ.
НА МІСТОЧКУ ПРИМОСТИЛИСЬ І НА КВІТИ ЗАДИВИЛИСЬ.
-ОЙ,ЯКІ ВОНИ ВЕЛИКІ ЦІ НАРЦИСИ СОНЦЕЛИКІ!
СОНЦЕ ЖАРУ ПІДКИДАЄ -КАЧЕНЯТОК ВИГРІВАЄ.
І ДО ОСЕНІ,ГЛЯДИ,ВИРОСТУТЬ,ЯК ІЗ ВОДИ.
БУДЕ ПОЛЯ ДОГЛЯДАТЬ : ДУЖЕ ЛЮБИТЬ КАЧЕНЯТ!


Рецензии