Мажорам

"НОВОРОЩЕНИМ ПАНКАМ.
А ЗВІДКИ МИ ПРИЙШЛИ, І ХТО МИ Є НАСПРАВДІ?
ПРИРОДА -МАТИ ВСІМ ОДНУ ЛЮБОВ ДАЛА.
ЧОМУ Ж ХИЗУЄМОСЯ В МАСКАХ МАСКАРАДНИХ?
ЧОМУ Ж МЕЖА НЕНАВИСТІ ЗРОСЛА?

ТВОРІТЬ ДОБРО - ЛУНАЄ ЗВІДУСІЛЬ.
ЛЮБІТЕСЯ - І ВАМ ЗА ЦЕ ВОЗДАСТЬСЯ.
А САМ ЖЕ ГНИЛІСТЬ,ЧОРНОТУ ДУШІ
НАСПРАВДІ РОЗДАЄШ - ОГРИЗКИ ЩАСТЯ?

З КОРІННЯМ ВИРИВАЄШ ВСЕ СВЯТЕ -
ОСВІТУ І НАУКУ ОСКВЕРНЯЄШ.
НА ПЕРШИЙ ПЛАН ВИП"ЯЧУЄШ ПУСТЕ,
ДІТЕЙ ІЗ УКРАЇНИ ВИДВОРЯЄШ.

УСЕ СОБІ,ЩО БАЧИШ НАВКРУГИ.
НА ДВА ЖИТТЯ ЗАПАСІВ НАХВАТАЄШ.
ПРОСТОМУ ЛЮДУ-ЗОРАНІ ЛУГИ
ТА СТО КРЕДИТІВ З ЛАСКИ НАЧЕПЛЯЄШ.

В"ЮНОМ СТАРАЄШСЯ КРУТИТИСЬ У ЖИТТІ.
БЕЗ ХИТРОЩІВ НЕ СТУПИШ НАВІТЬ КРОКУ.
БУЛИ КОЛИСЬ ЧАСИ ТІ ЗОЛОТІ,
ТО І ТЕПЕР ТОБІ ВОНИ НІВРОКУ.

НЕЧИСТОМУ І СОВІСТЬ ПРОДАЛИ.
НЕ КАЄТЕСЬ ,НЕ БОЇТЕСЯ БОГА.
ЗЕМЛЯ ДАЛА УСІМ ТАКІ Ж ДАРИ.
ДЛЯ ВСІХ ОДНА ГАПТОВАНА ДОРОГА.

КОЛИСЬ ПОТРІСКАНА ВІД ЗЛА І БІД ЗЕМЛЯ
ОАЗИСОМ БОЖЕСТВЕННИМ ЦВІСТИМЕ.
ПОВЕРНЕ ВСІХ,РОЗВЕРНЕ ЗВІДТІЛЯ-
І УКРАЇНІ ПОДАРУЄ КРИЛА Й СИЛУ.

ВІД СУМНІВІВ Я ДВЕРІ ЗАЧИНЮ
І РАЗОМ З НІЦШЕ КИНУСЯ ДО ДІЇ.
Я СЛАБОМУ В ДОЛОНЯХ ПРОСТЯГНУ
ПІДТРИМКУ,ВІРУ І СВЯТУ НАДІЮ.

Оптимістично, патріотично, із вірою в завтрашній день звучить кожен рядок вірша. Я в захопленні. Бажаю успіхів, не зупинятися на досягнутому. ЛЮБОВ КОСТЮЧЕНКО.


Рецензии