Chalk and cheese 2008-2025

Brusque, fast, enormous
Metaphors of your invisible presence,
Tragically worn-out
Clothes of silence,

The incantation of unity
Working for us
And leaving us intact
At least for some time.

Brilliant, fabulous, devastatingly bright -
Your vision
Doesn't get on my nerves anymore.
You told me to cut them off -
I started freezing them.
(cold and sore!).

As different as chalk and cheese,
Water and wine,
Light and dark,
Hills and caves,

We have our place
These days
On clouds,
Under locks
And above
The landscape.

Click 'Save',
Don't click
'Escape'
For this combination to become
A privileged scapegoat
In its perfect shape.

© Maryna Tchianova


NB! Шановні читачі, поціновувачі пейрінгів, фанфіків, RPG та всього на кшталт ;)

Іншими словами, шановна молодь, гіпстерська і не дуже.

Якщо ви уважно переглянете цей текст, то побачите у ньому багато деталей, алюзій та суб'єктивних асоціацій.

Не хотілося б називати всі варіанти рівноправними (це може бути алогічно чи контрматематично), але згадайте про ельфійську расу.

Вам відомі особливості її емоційного профілю та типу емоційного інтелекту?

Отже, у цьому тексті літгероїня, з якої весь час щось ліплять довколишні егрегори, пояснює читачам, які переваги, "плюшки" та "бонуси" вона та подібні до неї істоти мають з анахоретського стилю життя.

Почуття на відстані, незалежно від породи ельфа, його ієрархії та статусу всередині цієї ієрархії, у правильний час додають +500 до продуктивності, до +50 000 до мани та допомагають долати перешкоди під час походів та захищатися від ворожої магії.

Навіть якщо ельф чи ельфійка потрапляють до жорсткого кіберпанк-сценарію, сильна пам'ять та ідеалізація об'єкта почуттів дозволяють оговтатись під час акліматизації чи реакліматизації.

"Мастермайнди" геймдеву про це знають, тому інколи створюють довгі епізоди, протягом яких ельф чи ельфійка "підзаряджаються" чи то від каменя, чи то від гори, чи то від Небес безпосередньо.

Ельф, який "підзаряджається" в трансцендентальному стані неоязичницької контемпляції, зазвичай не втрачає уважності до світу навколо, на відміну від орків під зіллям.

Ці стани, з т.з. філософії, соціології, а також біологічних дисциплін, геть полярні, і порівнювати їх у принципі неможливо,
бо відсутній критерій порівняння.

Єдина дихотомія, на наявності якої можна наголосити - це конструктивність/деструктивність обраного стану свідомості.

Далі вже самі малюйте блок-схеми, кола Ейлера та дихотомійні спектри.

Ваші побічні сюжетні лінії чудові, але проектувати орківську  рандомну амок-деструктивність на інший клас персонажів з іншими функціями - недалекоглядно.

Ельф, навіть гіперусвідомлений темний, навіть у сильному стресі, не почне руйнувати власні ліси або святині. З якого переляку йому це ініціювати, якщо це суперечить кодексу честі та інстинкту виживання?

Отже думайте, шановні читачі (не тільки літератори та геймери).


Рецензии