В серцевине розы

   В ОЦВІТИНІ СХОВАЮ Я ЛЮБОВ.
ПРИКРИЮ ЗНИЗУ ТИХО КВІТКОЛОЖЕМ.
ПРО НЕЇ ОБІЙДУСЯ БЕЗ РОЗМОВ.
СИМФОНІЯ МОЯ НІ З ЧИМ НЕ СХОЖА.

ПЕЛЮСТКОЮ ПРИКРИЮ ВІД ПЛІТОК,
ХАЙ НАБЕРЕТЬСЯ ПАХОЩІВ І СИЛИ.
ВСЕРЕДИНІ БУТОНІВ І КВІТОК
МОЯ ЛЮБОВ ЗАЛИШИТЬСЯ ЩАСЛИВА.

ПРИКВІТНИЧКИ ПОКРИЮТЬ КВІТКОНІС.
СФОРМУЮТЬСЯ І ЧАШЕЧКИ, Й ВІНОЧОК.
ТИЧИНКИ Й МАТОЧКИ ПІДУТЬ У РІСТ.
І ВІД ЛЮБОВІ - ЩЕ ОДИН РОСТОЧОК


Рецензии