Вишнёвый сад

 
   ВЕСНОЮ РОЗКВІТНЕ ВИШНЕВИЙ МІЙ САД.
У НЬОМУ В ЗАДУМІ ПРОЙДУСЯ...
ВНОЧІ ЩЕ ЗУСТРІНУ РЯСНИЙ ЗОРЕПАД,
ЯКЩО Я ВЕСНИ ЩЕ ДІЖДУСЯ.

-РОЖЕВИЙ СВІТАНКУ,- Я БУДУ ПРИСИТЬ,-
ФАРБУЙ КОЖНУ ГІЛОЧКУ З ЦВІТОМ.
НЕХАЙ ЖЕ УСІМ У ЦІМ СВІТІ ЩАСТИТЬ,
І ЯГІДКАМ, СОКОМ НАЛИТИМ.

О ЯК ЖЕ П"ЯНИТИМЕ НАС ВИШНЕЦВІТ!
ЯК СОЛОДКО ЛЯЖЕ НА ДУШУ.
І СОНЦЕ! І ВІТЕР! ПТАШИНИЙ ПРИЛІТ!
ЖИТТЯ,ТІЛЬКИ ЦВІТУ НЕ СТРУШУЙ.

ЦВІТИ,ЯК КОЛИСЬ, БУЯЙ, РОЗЦВІТАЙ.
І РАДУЙ МЕНЕ З КОЖНИМ КРОКОМ.
ВЕСНЯНИЙ РОЗМАЙ! ЯСНИЙ НЕБОКРАЙ!
ВИШНЕВИЙ МІЙ САД, З НОВИМ РОКОМ!


Рецензии