Нiч нiяк не йде

З цієї кав'ярні
Ніч ніяк не йде

Хлопець на високому табуреті
Намагається наздогнати свій бенд
Що вже пішов з естради -
Виводить соло на контрабасі
Виймає ноту за нотою 
З потертого резонатору

А ніч ніяк не йде

І кава настільки круто заварена
Що не холоне 
хвилин вже за сорок


Рецензии