Ранок

Глянув світанок очима синіми,
Квіти на грядках, трави в садах
Усіяв росою. немов намистинами,
Сховався туман у глибоких ярах.
Лагідне сонце першим прокинулось
І володіння обходить усі.
Жайвора пісня над полем полинула -
Ода ранковій красі.
1981 р.


Рецензии