Так шось набахав Васьк

С просоньня й пынька ж поняф

І мы смотрелі тут всё что хотелось.
Бо шо шчэ вам здзелаты, шоб ексь полэгчало.
От: на! Ліпш пудпысфайся зь
Онь на фсі музычк яньдэкся.

А то він ля мні быспЯтных пыньків!
Да ты скынь ля жыд хоть с 5 гнілк!
А мы вот обхы3в узев фсіх жыдівк.
І – но й слухам жа іх фсеку гніль.

Нет. Нам утро ны Стіх.
Да, з вылызныі літр.
Бо выйшов пісь-пісь,
А выйшло – довольно спаньнів.
Бо дрова нам прывызлы.

Хі! да ны о тым
Я шолотю ля дзіч.
Так, выспався влад
І за пувтора часа.

Ёгін бо колы ляжэ
Шэ до 2нацаті,
Выспыця і за час –
Кала хвайнэі ж самк.

Да. Бо дарыв у7 платьть!..
І всі оділысь ля мні.
І такы вжэ хвайны,
Шо я аж здурів.
Ну, зацылував ліск.

Ра2йтэсь, радуйтэсь, дытва!
Вот: ля вас 2 стішка.
Бо хто рано встанэ,
Того й чмокнэ ж Танька.


Рецензии