Прийде пора, покличуть небеса

Прийде  пора, покличуть небеса,
Та відбере   Творець  до себе,
Розчиниться  в повітрі   вся   краса
Землі, та  голубе  безкрає небо…

Пташиний спів, та квіти й    шелест трав,
Та вікових дерев обійми,
Калина ніжна, поруч хати став,
Та  друзі  вірні і  надійні…

Стрічка подій минулих    на екрані,
Чека  розплата за свої  гріхи,
Хоч  навкруги  все в  Світі    на  обмані,
Перед очима нібито   вві сні..



Чекає попереду  наша  зустріч з Богом,
За кожен крок життя відповісти,
За те, що    маршував  по  не святим дорогам…
Пробачившись  промовити   прости…




Автор  Геннадій  Сівак.
21  вересня  2021 року.


Рецензии
Грустно, но жизненно!
ЗДОРОВЬЯ!!!

Вера Балясная   16.11.2021 13:01     Заявить о нарушении
Сердечно благодарю!!!
Взаимно!!!

Геннадий Сивак   17.11.2021 19:14   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.