L emozione non na voce - Adriano Celentano - 2021

Говорять що почуття не мають голосу
начебто не знають що сказати о коханні
але чоловік у розпачі рве на собі волоси
тільки дивиться тоді на жінку у мовчанні...
Говорять що почуття на риск не надихають
начебто в закоханих не хватає завзяття
але спогади як завжди до тебе штовхають
відчуваю що нас жде щасливе майбуття...
Говорять що почуття охолонувши зникають
начебто у серці гаснуть часто поступово
але твої очі вогонь ще досі викликають
і в мені пожар знов виникає загадково...


Рецензии