Бiжить всiх спогадiв струмок

Бiжить всiх спогадiв струмок
Мiж обiймiв рокiв камiння.
Усiх прожектiв i думок …
Багать минулих – тiльки тлiння …

Та е одна, що мов промiння,
Проходить крiз образ всi хмари,
Став перед нею на колiна:
- Рятуй мене – вбий лiт примари!

Отi, що серденько зломали –
Занесли аж в снiги Чукотки!
Де ми кохались, лан зорали,
Обiйми були там, солодкi …

Крокуем ми до Бога хати –
Де всi без одягу i статкiв …
Де рiвен: злидарь i пихатий …
Шукаю совiстi я латки …

25.09.21г     10:30;       Экспр.М –Рязань


Рецензии